);
 

Prosessipuhdistukset

Prosessipuhdistukset

Kokonaisvaltaisen palvelukattauksemme vuoksi tarvitset teollisuuspuhdistuksiin vain yhden toimijan.

Meiltä onnistuvat vaativatkin erikoistyöt, kuten jätteiden lajittelu, merkitseminen sekä vaarallisten kemikaaleihin liittyvät säiliö- ja allastyöt. Kuivaimurointi, märkäimurointi, pesut, putkistojen ja säiliöiden puhdistukset on suunniteltu erityisesti teollisuuden vaativiin tarpeisiin.

Raskasöljysäiliöiden huollot, pesut, tarkastukset, korjaukset ja öljynsiirrot ovat olleet ydinosaamistamme jo 10 vuotta.

icon-sailioykkoset

Kuivaimurointi

Suurtehoimuroinnilla voimme imeä nopeasti ja tehokkaasti esimerkiksi hiekkaa, pölyä, eristeitä, tuhkaa ja muita vastaavia kuivia materiaaleja.

icon-sailioykkoset

Märkäimurointi

Suurtehoimuri soveluu monenlaisiin teollisuuden puhdistuskohteisiin. Suuren imutehonsa ansiosta se kykenee kuljettamaan sekä kuivia että märkiä aineita. Myös imetyn aineen puhallus ja säkitys onnistuu tarvittaessa.

icon-sailioykkoset

Pesut

Palveluihimme kuuluvat korkeapaine-, höyry- ja kuumavesipesut. Lisäksi teemme saneerauksia ja loppupuhdistuksia myös vaativissa olosuhteissa.

icon-sailioykkoset

Mekaaninen kunnossapito

Teemme mekaanisen kunnossapidon työt seisakkien ja kausivaihteluiden aikana – tarvittaessa kokoaikaisesti. Hoidamme laitteiden avaukset ja sulkemiset sekä laitteiden ja putkistojen sokeoinnit.