Prosessipuhdistukset

Prosessipuhdistukset

Kokonaisvaltaisen palvelukattauksemme vuoksi tarvitset teollisuuspuhdistuksiin vain yhden toimijan.

Meiltä onnistuvat vaativatkin erikoistyöt, kuten jätteiden lajittelu, merkitseminen sekä vaarallisten kemikaaleihin liittyvät säiliö- ja allastyöt. Kuivaimurointi, märkäimurointi, pesut, putkistojen ja säiliöiden puhdistukset on suunniteltu erityisesti teollisuuden vaativiin tarpeisiin.

Raskasöljysäiliöiden huollot, pesut, tarkastukset, korjaukset ja öljynsiirrot ovat olleet ydinosaamistamme jo 10 vuotta.

Kuivaimurointi

Suurtehoimuroinnilla voimme imeä nopeasti ja tehokkaasti esimerkiksi hiekkaa, pölyä, eristeitä, tuhkaa ja muita vastaavia kuivia materiaaleja.

Märkäimurointi

Suurtehoimuri soveluu monenlaisiin teollisuuden puhdistuskohteisiin. Suuren imutehonsa ansiosta se kykenee kuljettamaan sekä kuivia että märkiä aineita. Myös imetyn aineen puhallus ja säkitys onnistuu tarvittaessa.

Pesut

Palveluihimme kuuluvat korkeapaine-, höyry- ja kuumavesipesut. Lisäksi teemme saneerauksia ja loppupuhdistuksia myös vaativissa olosuhteissa.

Mekaaninen kunnossapito

Teemme mekaanisen kunnossapidon työt seisakkien ja kausivaihteluiden aikana – tarvittaessa kokoaikaisesti. Hoidamme laitteiden avaukset ja sulkemiset sekä laitteiden ja putkistojen sokeoinnit.