Palvelut

Ympäristöä ja turvallisuutta vaalien

Koko maan kattavaa monipuolista palvelua

Säiliö Ykköset Oy:n asiakkaat saavat kaikki tarvitsemansa palvelut yhdeltä luotettavalta toimittajalta.

Teollisuuden kunnossapito

Kauttamme saat pesut, suurtehoimuroinnit, hiekkapuhallukset, pinnoitukset, korjaukset ja muut säiliöiden ja putkistojen kunnossapitoon liittyvät palvelut.

Lue lisää

Teollisuuspuhdistukset

Kokonaisvaltaisen palvelukattauksemme vuoksi tarvitset teollisuuspuhdistuksiin vain yhden toimijan. Kuivaimurointi, märkäimurointi, pesut, putkistojen ja säiliöiden puhdistukset on suunniteltu erityisesti teollisuuden vaativiin tarpeisiin. Palvelumme soveltuvat erityisen hyvin myös prosessi- ja kemianteollisuuden tarpeisiin.

Lue lisää

Vaarallisten jätteiden kuljetus

Happoteräksinen alipainekalusto ja ammattitaitoiset työntekijämme kuljettavat pois vaativammatkin vaaralliset jätteet. Kalustomme käy tarvittaessa myös välivarastoksi vaarallisten jätteiden säilytykseen teollisuuden seisokkien ajaksi.

Lue lisää

Teollisuuden konsultointi

Haluatko säästää jätteiden käsittelyn kokonaiskustannuksissa ja ennaltaehkäistä jätteiden syntymistä? Konsultoimme teollisuuden yrityksiä jätteidenkäsittelyprosessin kehittämisessä ja vihreiden arvojen entistä paremmassa huomioon ottamisessa.

Lue lisää

IBC-pakkaukset

Suoritamme kaikki määräysten mukaiset IBC-pakkausten pesu-, huolto- ja tarkastustoimenpiteet, tarvittaessa myös asiakkaan luona.

Olemme Tukesin hyväksymä VAK-määräaikaistartastustenlaitos.

Lue lisää

Lämmitysöljysäiliöiden huolto ja tarkastus

Meillä on pitkä kokemus kiinteistöjen lämmitysöljysäiliöiden huollosta, tarkastuksesta ja korjauksista.

Lue lisää